Nota Infra: een steentje bijdragen!

6-11

Nota Infra is een allround aannemersbedrijf, met vestigingen in Sneek en sinds kort ook in Drachten. Afgelopen zaterdag was de ‘fotosessie’ met Tim en de kinderen. Sinds september zijn ze al bordsponsor!

 

Introductie familie Kramer 

Tim Kramer en Tea de Poel zijn de vader en moeder van Senne (MO14), Fieke (MO12) en Jort (net begonnen bij CVVO). Tea is al een meerdere jaren actief in het regelen van voldoende voorraad in het clubhuis. Je kunt zowel Tea als Tim, en natuurlijk de kinderen, vaak tegenkomen op de zaterdagochtend bij de sportvelden. 

 

Over hockey bij de familie Kramer

Zowel Senne als Fieke hebben enorm veel plezier in hockey. Eigenlijk weten ze bijna niet beter dan dat ze trainen door de week en wedstrijden doen op zaterdag. ‘Het is leuk om in een team samen te spelen!’ vertellen ze beiden enthousiast. De teamgenootjes zijn vaak vriendinnen dus ze zijn helemaal verbonden met de club.

 

Over Nota Infra

Tim is nu acht jaar werkzaam bij Nota Infra en zes jaar mede-eigenaar van dit snelgroeiende bedrijf. Hij beschrijft het zelf als een bedrijf dat heel nuchter is en waar hard gewerkt wordt. 

 

Ze hebben de afgelopen jaren een grote sprong gemaakt: van stratenmaker naar een allround aannemersbedrijf met veel ervaring in straatwerk, grond- water, en rioolwerken. Intussen werken ze voor diverse gemeenten, overheidsinstellingen en bedrijven in Noord-Nederland en Noord-Holland. 

 

‘Zelf werk ik als projectleider’, vertelt Tim. 'Dit betekent dat ik van Noord-Holland tot de Fryske Marren en de Noordoostpolder zichtbaar ben en afstemming heb met de opdrachtgevers. Het is mooi om te zien hoe we met onze focus op kwaliteit de goede resultaten behalen.’

 

Wat Tim verder nog aangeeft: ‘we zijn aan het investeren in mensen en materieel om meer en meer van ons werk slimmer te kunnen doen. Dit is, waar het kan, ook gelijk elektrisch materieel. Zo blijven we innovatief en bij-de-tijd’.

 

Waarom zijn jullie sponsor bij de hockeyclub?

Meerdere sportclubs worden door Nota Infra gesteund in de vorm van sponsoring. MHC Lemmer is wel de eerste hockeyclub. 

 

‘Wij willen graag een steentje bijdragen’, vertelt Tim. Er wordt direct gelachen om deze uitspraak. Want daarmee hebben we direct de kern van hun dienstverlening te pakken én de rol die ze zien in de gemeenschap en bij sportverenigingen. BEDANKT voor jullie sponsorbijdrage.

 

Meer informatie kun je vinden op www.notainfra.nl

 

#notainfra #aannemer #lemmer #mhclemmer #