Beachclub Lemmer: blijvend vernieuwend en gastvrij

6-11 Nieuws

Al sinds jaar-en-dag is Beachclub Lemmer (BCL in de volksmond) bordsponsor bij MHC Lemmer. 

Het was tijd voor een nieuw bord. Een strak wit bord vervangt daarmee het voormalige bord. Janiek (DO25-1), Marit (MO18-1) en Alexandra (coach MO18-1) gingen vol trots nog een keer op de foto! Vader René was in de BCL te vinden op dit moment.

 

BCL sinds 2012, hockey sinds 2010

De BCL bestaat nu tien jaar. Het is een superplek om te vertoeven als gast, in alle seizoenen. 

En toch was hockey eerder in beeld: Janiek is lid vanaf 2010 en Marit vanaf 2013. Ze zijn heel goed bekend met de club en zijn nog steeds enthousiast.

 

Fanatiek

In het gesprek dat we hebben wordt het wel duidelijk: ze zijn fanatiek! ‘We houden van hockey, én we houden ervan om voor de winst te gaan’. Van alle drie spat dit fanatisme ervan af. 

 

Marit en Janiek zijn nu zelf ook werkzaam in het horecabedrijf. En daar vertaalt het fanatisme zich naar een hele duidelijke aandacht voor gastbeleving. ‘We leren heel veel van onze ouders en van onze gasten.  Het is bijzonder om op deze plek ons werk te kunnen doen’. 

 

Over BCL

Vanaf 2012 is de BCL in een unieke positie: de plek aan het IJsselmeer, met veel ruimte voor gasten en voor partijen. In de zomerperiode zijn er wekelijks bruiloften met een prieeltje in het Lemster zand. In de winterperiode organiseren ze zelf meerdere activiteiten zoals onder meer de Bingo (voor het goede doel) en de 80-90’s party. 

 

Intussen is er een vast team van ongeveer 10 personen en een groot flexibel team wel 40 collega’s. Meerdere leden van onze club hebben hier veel uren gewerkt in de afgelopen jaren.

 

Voor de liefhebben: luister op Facebook naar de zondagochtend-opening van René Engwerda!

 

Waarom zijn jullie sponsor bij de hockeyclub?

‘We willen een bedrijf zijn die het goede doet voor de gasten, voor de medewerkers en voor de mensen om ons heen. En we hebben het naar ons zin bij MHC Lemmer. Daarom vinden we dit belangrijk’.

 

@beachclublemmer: bedankt voor jullie sponsorbijdrage!

 

Meer informatie kun je vinden op www.beachclublemmer.nl en @beachclublemmer.

 

 

#atthebeach #beachclublemmer #lemmer #mhclemmer #weservepassion