Introductie van Snijder Bouw als sponsor van onze club!

2-5 Nieuws

 

Snijder Bouw nieuwe sponsor van MHC Lemmer!

 

1 mei 2024

 

Vanaf begin van het jaar is Snijder Bouw sponsor van MHC Lemmer. 

Dit mooie bouwbedrijf met de vestigingsplaats in Bant draagt als sponsor al heel veel bij aan diverse sportclubs in de Noordoostpolder. Nu ook bij ons! Dochter Esmee speelt met veel plezier bij onze club!

 

Een sportief gezin

Het gezin van de familie Snijder bestaat uit vader Martijn, moeder Jacolien, zoon Twan, dochter Esmee en dochter Lizet (9 jaar). De moeder heeft vroeger veel geschaatst en is dochter van de familie Haarman, welbekend ook bij CVVO. Martijn is bezig om het bedrijf goed te runnen. Twan speelt bij PEC Zwolle in de JO13, Lizet is actief met turnen en musical. Esmee is de hockey-ster van het gezin; zij is de voorstopper van onze MO12. 

 

Hockey!

Hockey is een nieuwe sport voor Esmee. Ze vindt het heerlijk om er vol in te gaan. Ze is met mooi weer en minder mooi weer met goede energie op het veld te vinden! Ze sleept haar moeder mee in de diverse activiteiten; Jacolien is vaak te vinden bij de club op de zaterdag.

 

Over Snijder Bouw en de zusterbedrijven

Snijder Bouw is een bouwbedrijf met aandacht voor nieuwbouw, verbouw of renovatie. Ze zijn actief in heel de regio. In Lemmer hebben ze al een aantal mooie projecten gedaan! 

 

Daarnaast heeft Martijn nog twee bedrijven, namelijk A6 Houtskeletbouw en Droogwand. Die eerste naam klinkt als wat het doet, en daarmee zijn ze actief in heel Nederland. Voor Droogwand werken ze zelfs door heel Europa voor het maken en installeren van vaste en mobiele droogwanden en toebehoren, dit zijn droog- en zuigwanden voor gewasdrogen. Kijk eens op de websites

Www.snijder-bouw.nl

Www.a6houtskeletbouw.nl

www.droogwand.nl

 

Snijder Bouw en MHC Lemmer

De hockeyclub wordt gesponsord omdat Martijn het belangrijk vindt om clubs te ondersteunen, en daarmee zichtbaar te zijn. Als het lukt om stap voor stap nog bekender te worden en gevraagd te worden om eens in gesprek te gaan over een verbouwing, dan is dat super. Dus…als je plannen hebt, neem contact op met Martijn via [email protected]

 

 

Bedankt @ Familie Snijder voor de positieve vibe!

 

#snijderbouw #mhclemmer #balraggen